Η ERC στην Διεθνή έκθεση GasShow στη Βαρσοβία

Βράβευση του GasLube Spezial.
H ERC είναι με την εξέλιξη της εκθέσεως GasShow στη Βαρσοβία, από τις δημοφιλείς Ευρωπαϊκές εμπορικές εκθέσεις στον τομέα του υγραερίου, περισσότερο από ικανοποιημένη.

Η Veronika Wanot υπεύθυνη για τα προϊόντα αυτοκινητοβιομηχανίας δήλωσε:"Η έκθεση έδείξε ότι όλο και περισσότεροι χρήστες του υγραερίου απαιτούν την πρόσθετη προστασία ορισμένων οχημάτων που κινούνται με φυσικό αέριο (επιρρεπείς βαλβίδες και έδρες βαλβίδων για να αποτραπεί η μακροπρόθεσμη βλάβη στον κινητήρα)." 

Το πόσο σημαντικά είναι τα πρόσθετα Autogas για το αυτοκινήτo, ηταν σε θέση να αποδείξει η ERC με ένα συγκεκριμένο παράδειγμα στην έκθεση: Ένα αυτοκίνητο Kia Cee'd, χρησιμοποίησε η ERC για το τεστ αντοχής  "Δραστικά συστατικά που ενισχύουν και καταστέλουν τις επιθυμητές ιδιότητες των καυσίμων, ισχύ καύσης, λίπανση" και το Gaslube Spezial με την ειδική φόρμουλα P-1000, έχει καλύψει πλέον περισσότερα από 75.000 χιλιόμετρα. Κάθε 15.000 χιλιόμετρα το όχημά παρουσιάζεται στο TÜV Nord, στο Ανόβερο για τη μέτρηση του διάκενου των βαλβίδων, όπου οι τεχνικοί του TÜV σφραγίζουν και πάλι τον κινητήρα. Το αποτέλεσμα: ακόμα και μετά από 75 000 χιλιόμετρα δοκιμών αντοχής, οι βαλβίδες παραμένουν στο καθορισμένο πεδίο από το εργοστάσιο της Kia και καμία σημαντική φθορά δεν είναι αισθητή. 
Τα αποτελέσματα των δοκιμών και η όλη διαδικασία δοκιμών περιγράφονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα της ERC www.lpg additive.com.

Αυτή η πρακτική δοκιμασία, η οποία συνοδεύεται από τον οργανισμό TÜV Nord από τις αντίστοιχες μετρήσεις, έπεισε όχι μόνο τους εμπειρογνώμονες επισκέπτες της Βαρσοβίας, αλλά και τους κριτές της έκθεσης:
Που απένειμαν στην ERC για το καινοτόμο προϊόν του κλάδου το πολυπόθητο βραβείο INPRO, που παρέλαβε για την ERC η Veronika Wanot σε μια σεμνή τελετή.

Τα προϊόντα της ERC έχουν πλέον έγκριση κυκλοφορίας από ορισμένες αυτοκινητοβιομηχανίες. Θα βρείτε μεταξύ άλλων, χρήση στην πρώτη μετατροπή της Kia και Hyundai, η οποία πραγματοποιείται από την  Lovato-ecoengines στα διάφορα PDI κέντρα ή στις αντιπροσωπείες. Η κορεατική Kia αυξησε το διάστημα ελέγχου των βαλβίδων κατά τη λειτουργία του φυσικού αερίου από 15.000 χιλιόμετρα σε 90.000 χιλιόμετρα μόνο κατά τη χρήση των προσθέτων της ERC additive. Eπίσης οι οδηγοί των οχημάτων Kia χάρη στη χρήση τou GasLube έχουν εγγύηση 7-χρόνια ακόμα και αν τα οχήματα κινούνται με φυσικό αερίο.

Η ERC δημιουργεί πρόσθετα που ωφελούν σχεδόν κάθε αυτοκίνητο. Η γκάμα των προϊόντων, από τη βελτίωση της ροής του καυσίμου ντίζελ σε χαμηλές θερμοκρασίες, από τον καθαρισμό των ψυγείων, στη μοριακή εσωτερική επίστρωση προστασίας του κινητήρα έως και την προστασία των βαλβίδων εισαγωγής εξαγωγής οχημάτων που κινούνται με φυσικό αέριο....