Η εταιρεία

Η Lamproglou Trade Company, με έδρα την Βέροια ιδρύθηκε το 2012 έχοντας ως αντικείμενο την εισαγωγή και διανομή χημικών πρόσθετων οχημάτων και βιομηχανίας της ERC additiv GmbH.

Σήμερα, διανύει μία σταθερά ανοδική & εξελικτική πορεία προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους συνεργάτες της, κάτι το οποίο έχει πετύχει συνεργαζόμενη με κορυφαία εργοστάσια παραγωγής από την Ευρώπη, καθώς και με το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και τεχνογνωσίας που διαθέτει.

Εισάγει-Διανέμει: Αποκλειστικά τα προϊόντα της  ERC additiv GmbH (χημικά πρόσθετα οχημάτων, βιομηχανίας, κλπ.) ακολουθώντας πιστά την βασική γραμμή της εταιρίας και με ένα επιλεγμένο και σταθερά αυξανόμενο δίκτυο συνεργατών δίνει ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις για την συντήρηση των οχημάτων. Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για βελτίωση, δημιουργήθηκε ο δικτυακός τόπος www.lamproglou.gr με σκοπό την παροχή ενημερωμένων πληροφοριών της εταιρείας, τα προϊόντα, τα τελευταία νέα, καθώς και μια εναλλακτική μορφή αγορών για τον επαγγελματία και τον τελικό καταναλωτή.

Η ERC additiv GmbH είναι μία από τις κορυφαίες Γερμανικές εταιρείες παραγωγής αλλά και δημιουργίας πετροχημικών προϊόντων (βελτιωτικών πρόσθετων) για το αυτοκίνητο και την βιομηχανία. Αναπτύσει και παράγει τον τεχνικό εξοπλισμό καθώς και χημικά πρόσθετα για τα σύστηματα λίπανσης, ψύξης, καυσίμου και βιομάζας για μια αποτελεσματική, αποδοτική και φιλική προς το περιβάλον χρήση.
Η ERC additiv GmbH με πολλά χρόνια εμπειρίας παράγει και συσκευάζει υψηλής απόδοσης και μοντέρνας τεχνολογίας προϊόντων για τα οχήματα και όχι μόνο. Τα προϊόντα της χρησημοποιούνται στην αυτοκινητοβιομηχανία, βιομηχανίες, σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, βιομηχανικούς και οικιακούς καυστήρες, την ναυτηλία κ.λ.π.
Η ERC additiv GmbH στο εργοστάσιό της στο Wahlstedt παράγει περίπου 30.000 τόνους χημικά πρόσθετα ανά έτος, για τους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, του εμπορίου και τις βιομηχανικές μονάδες παραγωγής ενέργειας. Εδώ τα προϊόντα συσκευάζονται ανάλογα με το τμήμα του προϊόντος, σε φιαλίδια από 50ml έως δεξαμενόπλοια. Παράλληλα με τα προϊόντα της ERC, εμφιαλώνονται περίπου 150 επώνυμα προϊόντα κορυφαίων προμηθευτών με περισσότερα από 25 διαφορετικά εμπορικά σήματα.