Το βραβείο INPRO 2012 Award για το GasLube Spezial

Στην Διεθνή έκθεση GasShow στη Βαρσοβία στις 7 Μαρτίου 2012 απονεμήθηκε το βραβείο INPRO 2012 για LPG / CNG πρόσθετα καυσίμων.  

Το GasLube Spezial της ERC κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία προσθέτων καυσίμωνLPG/CNG. Σε μια επίπονη διαδικασία δοκιμής αποδείχθηκε για πρώτη φορά, την αποτελεσματικότητα του GasLube Spezial στον δρόμo: Υπό την επίβλεψη του TÜV Nord, ένα όχημα Kia υποβλήθηκε σε δοκιμή αντοχής, μετά από 75.000 χιλιόμετρα με υγραέριο ακόμα και οι ίδιοι εμπειρογνωμόνες κατέληξαν σε ένα μη αναμενόμενο αποτέλεσμα:

Ο φόβος των επιπτώσεων στις βαλβίδές, το κύριο πρόβλημα πολλών αυτοκινήτων που κινούνται με κινητήρες φυσικού αερίου δεν υλοποιήθηκε. Για πρώτη φορά μπορούσε να αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα του ERC GasLube Spezial σε μακροπρόθεσμη δοκιμή στο δρόμο κάτω από πραγματικές συνθήκες. Εν τω μεταξύ, το αυτοκίνητο έχει ήδη διανύσει 90.000 χιλιόμετρα, και εξακολουθεί να μην παρατηρείται ακόμη καμία αλλαγή.

Το GasLube Spezial υπό το άγρυπνο βλέμμα της TÜV αποδείχθηκε ως ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό και αποδοτικό πρόσθετο καυσίμων LPG. Η δοκιμή συνεχίζεται και δεν θα σταματήσει ακόμα και στα 100.000 χιλιόμετρα. Τα αποτελέσματα μιλούν για GasLube Spezial.Το βραβείο INPRO 2012 Award επιβεβαίωσε την ποιότητα του GasLube Spezial ρητά για ακόμη μία φορά.